2011. ápr. 10.

Még sms...

Gratulálunk, Ön nyert egy háromhetes cigánygyereket. Amennyiben nyereményére nem tart igényt, úgy postázzuk Önnek az egész családot.


Az Ön horoszkópja a következő napokra: rengeteg dicséretet kap munkatársaitól, ismerőseitől, virágözön árasztja el. Ezen ne lepődjön meg, minden temetés ilyen.


Nekem nincsenek olyan jó izmaim, mint Arnoldnak és nincs olyan szemem, mint Mel Gibsonnak, nincs olyan hasizmom, mint Brad Pittnek, de úgy nyalok, mint Lassie.


Ez a kisugárzás, ez a mosoly, ez az intelligencia, ez a helyes arc és mindenekelőtt ezek a gyönyörű szemek, de most már elég rólam. Te hogy vagy? 


Kérem várjon! Ez egy agyfelfrissítő program. Keresem az agyat... Keresés... Keresés... Keresés... Keresés... Hiba! Az agyat nem találom .Eljárás befejezve. 


Ötre jövök szeretkezni, ha késnék, kezdd el nélkülem. 


A rendőrség keres valakit, aki csinos, szimpatikus, szexy, és hihetlenül jó az ágyban! Te biztonságban vagy, de én hova bujjak el?!


SMS-einek ellenörzése alapján IQ-ja túl alacsony ehhez a keszülékhez. A jövőben használjon papirt és ceruzát!


Tegnap nálam hagytad a boxered... Nem gondoltam volna, hogy ennyit eszik!:-)


Tisztelt Pszichológus Úr! A barátnomnek Siemens C45-ös telefonja van, nekem pedig Nokia 8210. Van a kapcsolatunknak jövője?


A külömbség a pesszimista, és az optimista férfi közt csak annyi, hogy az első szerint minden nő romlott, a második csak reméli.


A rendőrség talált egy hullát, puffadt, gusztustalan, nagy ronda fejjel és kicsi pöccsel. Aggódom érted! Élsz még?


A szolgáltatója nem tudja tovább tolerálni az idióta SMS-eit. Kártyáját ezennel felfüggesztjük.


Erősítse meg a megrendelését! A tölgyfa szobabútort holnap 10:00 órakor utánvéttel kiszállítjuk!


Probálj okos képet vágni! Ááá, mindegy, hagyjuk...


Olyan büdös a szád, hogy megváltás lenne ha finganál. Ne is hívj, inkább SMS-t írj, azt olvasáskor messzebb tarthatom a fejemtol.


3 gyerek, 4 kerék, 5 szoba, 6 arany, 7 platina, 8 oktáv, 9 mm.


Béla! Tudd meg, hogy utállak, szakítani akarok, és ezt elküldöm minden ismerosödnek SMS-ben! Laci


Tájékoztatom, hogy a kormány családtervezési programjában engem jelölt ki az Ön első gyermeke nemzésére. Kérem a hely és időpont megadását!


Hello! A bőr- és nemibeteg gondozóban adták meg a számod. Nekem is tripperem van és érdekelne, hogy fájdalmas-e a kezelése vagy nem éreztél semmit?


Hívásrészletezés -- Az Ön által hívott ország: Zaire. Hivás hossza: 73 perc. (szolgáltató)


SMS üzenete érkezett! Átveheti a legközelebbi GSM boltban.


A "szépirodalom klasszikusai SMS-en" szolgáltatásunk keretében az Ön által megrendelt Háború és béke továbbítását 20Ft/140 karakter egységáron megkezdtük.


Tisztelt Előfizetonk! Kérésére letöltöttük memóriájából telefonkönyvét és üzenetét továbbítottuk az ott szereplő számokra. Az Ön üzenete: BASZÓDJ MEG!


Manapság divat a kis telefon, kis autó, kis számítógép. Hamarosan eljön az adö, amikor a kis farok is divat lesz, akkor majd te is vagány leszel!


 Sim-kártya végleges kisütése folyamatban...


Tisztelt Ügyfelunk! Tájékoztatjuk, hogy az e havi mobilszámlája átlepte az 500.000 forintot. Ügyfélszolgálat


Gratulálok! Ön megnyerte az Erotic Bt. extra nagy péniszhosszabitóját! Az ön telefonjáról hívták legtöbbször a kisfaszú buzik lelki segélyvonalát....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hozzászólás??